Hopp over til hovedinnhold

Lux D

Dosering til ditt rituale, etter dine behov

En ideell kombinasjon av størrelse og kraft, tilgjengelig i tre farger.

Lux D kvernen er resultatet av et samarbeid mellom La Marzocco og Mazzer for å lage den optimale hjemmekvernen til espresso. Lux D introduserer en rekke egenskaper som dosering etter behov, 61mm flate kniver for rask kverning og god ekstraksjon, og standard liten hopper. Tilgjengelig i svart, rustfritt stål og hvit. Lux D er det perfekte valget av hjemmekvern til espresso. Den ideelle kombinasjonen av størrelse og kraft.

Høydepunkter

18 gram på 10 sekunder*

Nye flate kniver til fordel for baristaen. Lux D er utstyr med 61mm flate kniver som kan kverne 18 gram kaffe på 10 sekunder*. De flate knivene skaper også en jevn partikkelfordeling som resulterer i høyere ekstraksjon i koppen.
*Tider vil variere med forskjellige kaffer og ubrukte kniver.

dosering etter ditt behov som passer ditt rituale

Lux D matcher din metode med dosering etter behov. Om du bruker en vekt til å veie dosene dine eller om du fyller og børster bort overfloden, leverer Lux D kaffe enkelt med portafilterknappen. Doseringssystemet gir deg fordelen av trakten kombinert med evnen til å dosere med bare en hånd.

trinnløst justeringshjul for espresso perfeksjon.

Som alle Mazzer kverner, er Lux D utstyr med trinnløst justeringshjul som gir deg uendelig kontroll over bryggetid. Trinnløs justering er nøkkelen til å stille inn det perfekte espressoskudde etter din personlig smak.

technical specifications

Knivtype
Flate i stål

Hopper kapasitet (kg/lbs)
0,6 /1,3

Kvernjustering
Trinnløs

Knivdiameter
61mm

Kverningsfart (rpm)
1400 (50Hz)
1600 (60Hz)

Programmerbar Dose
No

Høyde (cm/in)
47,5 / 18½

Bredde (cm/in)
18 / 7

Dybde (cm/in)
25 / 10

Vekt (kg/lbs)
10,5 / 23

Volt (VAC)
110V En fas
220 En fas

Watt (W)
250

Last ned produktark

 
Lux D