Spring til hovedindhold

Lux D

On demand dosering, der passer til dit ritual.

Den ideelle kombination
af størrelse og kraft, tilgængelig i tre farver.

Lux D kværnen er resultatet af et samarbejde mellem La Marzocco og Mazzer om at bygge en optimeret hjemme-espressokværn. Lux D introducerer et væld af nye funktioner: on demand dosering, 61 mm flade knive for hurtige kværnetider og ordentlig ekstraktion, standard kort bønnebeholder. Fås i sort, rustfrit stål og hvid. Lux D er det perfekte valg til en hjemme-espressokværn. Den ideelle kombination af størrelse og kraft, tilgængelig i tre farver.

Højdepunkter

18 gram på 10 sekunder*

Nye flade knive, der er fordelagtige for baristaen. Lux D kommer med 61 mm flade knive, der maler 18 gram kaffe på 10 sekunder*. Det flade knivsæt skaber også en jævn partikelfordeling, der resulterer i høje ekstraktioner i koppen.
*Tiderne vil variere med forskellige kaffer og unseasoned knive.

on demand dosering, der passer til dit ritual

Lux D matcher din metode med On Demand doseringssystemet. Uanset om du bruger en vægt til at veje din dosering eller fylder og fejer det overskydende, leverer Lux kaffen enkelt med portafilterknappen. On Demand systemet giver fordelene ved tragten kombineret med enhåndsdosering.

trinløs justering for perfekt espresso

Ligesom alle Mazzer-kværne kommer Lux D med trinløs formalingsjustering for at tillade uendelig kontrol over bryggetiden. Trinløs justering er nøglen til at få det perfekte skud espresso til din personlige smag.

tekniske specifikationer

Knivtype
Steel flat

Bønnebeholderkapacitet (kg/lbs)
0,6 /1,3

Formalingsjustering
Stepless

Knive diameter
61mm

Formalingshastighed (rpm)
1400 (50Hz)
1600 (60Hz)

Programmerbar dosering
No

Højde (cm/in)
47,5 / 18½

Bredde (cm/in)
18 / 7

Dybde (cm/in)
25 / 10

Vægt (kg/lbs)
10,5 / 23

Spænding (V)
110V Single Phase
220 Single Phase

Wattelementer (W)
250

Hent produktark