Gå till huvudinnehållet

Lux D

Dosering på begäran som passar din ritual.

Den idealiska kombinationen av storlek och kraft, tillgänglig i tre utföranden.

Lux D-kvarnen är resultatet av ett samarbete mellan La Marzocco och Mazzer för att bygga den optimala espressokvarnen för hemmet. Lux D introducerar en mängd nya funktioner: on demand dosering, 61 mm flata malskivor för snabb malning och bra extraktion, liten hopper som standard. Finns i svart, rostfritt stål och vitt. Lux D är det perfekta valet för en espressokvarn hemma. Den idealiska kombinationen av storlek och kraft, tillgänglig i tre utföranden.

Höjdpunkter

18 gram på 10 sekunder*

Nya flata malskivor som är fördelaktiga för baristan. Lux D kommer med 61 mm flata malskivor som maler 18 gram kaffe på 10 sekunder*. Dom flata malskivorna skapar också en jämn partikelfördelning som resulterar i höga extraktioner i koppen.
*Tiderna varierar med olika kaffesorter och rostningsprofiler.

on demand dosering som passar din egen ritual

Lux D matchar din metod med On Demand Doserings-systemet. Oavsett om du använder en våg för att väga upp din dos eller fyller och tar bort överskottet, levererar Lux kaffe enkelt med portafilterknappen. On Demand-systemet ger fördelarna med tratten i kombination med enhandsdosering.

steglös justering av malningsgraden

Som alla Mazzer-kvarnar kommer Lux D med steglös justering av malningsgraden för att tillåta oändlig kontroll över bryggtiden. Steglös justering är nyckeln för att få till den perfekta espressobryggningen för din personliga smak.

tekniska specifikationer

Malskivstyp
Steel flat

Hopperns kapacitet (kg/lbs)
0,6 /1,3

Justering av malningsgrad
Stepless

Malskivsdiameter
61mm

Malningshastighet (rpm)
1400 (50Hz)
1600 (60Hz)

Programmerbar dos
No

Höjd (cm/tum)
47,5 / 18½

Bredd (cm/tum)
18 / 7

Djup (cm/tum)
25 / 10

Vikt (kg/lbs)
10,5 / 23

Spänning (VAC)
110V Single Phase
220 Single Phase

Watt (W)
250

 
Lux D