Hopp over til hovedinnhold

Coffee encounters

Painting of a man steaming milk on a one group espresso machine. Next to him an espresso grinder and a knock box, and two women talking and drinking espresso. ?>

Coffee Encounters er en serie episoder om kaffe,
presentert av La Marzocco Home i samarbeid med Accademia del caffè espresso
og publiseres månedlig på vår YouTube kanal.

 

Se sesong 1    Se sesong 2

 

 


Coffee Encounters Ep.5
av La Marzocco Home

I den femte episoden utforsker vi historien til GS3 og hva som er på innsiden. Og vet du egentlig hvem som fant opp flat white? Se våre markedsførere fra New Zealand og Australia diskutere drikkens opphav. Og om du ønsker å lære mer tips og triks om trykkprofilering på GS3 MP, så følg med.

Coffee Encounters Ep.4
av La Marzocco Home

I den fjerde episoden lærer vi om hvordan å lage kaffelikør på kaffegrut sammen med Sam fra Discarded Spirits i London. Vi viser deg hvordan en siphon kaffebrygger virker sammen med Nora, og lytt til intervjuet vårt om kaffe, sykling og samhold med Off The Streets som støtter det unge og urbane sykkelmiljøet i London. Sist, men ikke minst, bli med Dan mens han anmelder Michelin kokk og hjemmebarista, Alan Murchisons siste kokebok.

Coffee Encounters Ep.3
av La Marzocco Home

I den tredje episoden viser vi deg en del av La Marzocco sitt område og dets røtter til håndverk. Lær mer om forskjellige bryggeforhold med Leah fra USA, og test latte art ferdighetene dine med Nora. Nysgjerrig på hva som er inni i en Linea Mini? Denne gangen viser vi deg.

Coffee Encounters Ep.2
av La Marzocco Home

I den andre episoden guider vi deg gjennom historien til den første espressomaskinen Officine Fratelli Bambi lagde. Oppdag mer om hvordan lage vakker latter sammen med Nora og lær historien bak en av Italias mest populære cocktailer (og hvordan å lage den, selvfølgelig). Bli ekspert på å gjenkjenne hva som er riktig vann for din espressomaskin og lytt til et interessant intervju om begynnelsen på PID systemet, temperatur stabilitet og hvordan espresso har utviklet seg over tid med en mann med et navn som er en forkortelse for temperaturmåling.

Coffee Encounters Ep.1
av La Marzocco Home

I den første episoden guider vi deg gjennom historien til Linea Mini, om hvordan den kom til liv og ble designet, og oppdag noe av teknologien bak maskineriet.La oss underholde deg med hvordan å lage basic latte art så du kan imponere venner og de du er glad i. Bli kreativ på kjøkkenet og lær en cocktail oppskrift av en kjent mixolog. Etter oppvarmingen i del 1 kan du gjøre deg klar til å lære noen av hemmelighetene bak forskjellige foredlingsmetoder av kaffe før vi skal lære noen fun facts om kaffeplantene i drivhuset inni Accademia. Sist, men ikke minst, gir vi deg noen tips til nye bøker fra vårt little bokhjørne.

Painting of a man steaming milk on a one group espresso machine. Next to him an espresso grinder and a knock box, as well as a woman drinking espresso.