Hopp over til hovedinnhold

Pico

Presisjonskverning hjemme.

En espresso hjemmekvern bygget på 90+ år med espressotradisjon.

Pico kombinerer enkelhet, pålitelighet og espressokvalitet i hver dose. Designet med støyreduserende induksjonsmotor, programmerbare doseringsvalg, magnetisk portafilterholder og auto-lukkende hopper, er den en kompakt og brukervennlig kvern som passer perfekt til hjemmebaristaen.

Høydepunkter

Stille og presis

Picos høykvalitets børsteløse induksjonsmotor kombineres med en innovativt lyddempende konstruksjon, noe som gjør morgenrutinen stille samtidig som den leverer bemerkelsesverdig presis espressomaling

Programmerbar portafilteraktivering

Kvernens brukervennlige design gjør doseringen til en lek. Den har tre programmerbare knapper og on-demand aktivering. Sammen med den justerbare magnetiske portafilterholderen har det aldri vært enklere å la portafilteret hvile sikkert mens kvernen maler.

Enkel justering av malingsgrad

Juster malingsgraden enkelt med Picos trinnløse justeringskrage. Med sitt brukervennlige design og distinkte "trinn-følelse", kan man enkelt justere malingsgraden på sparket.

Rask og nøyaktig

Pico maler en luftig dose på 18g på under 10 sekunder takket være sitt presisjonskonstruerte knivsett. Nøyaktig og konsistent skudd etter skudd.

Designed av La Marzocco

Med over 90 år med ikoniske espressomaskiner har La Marzoccos håndverks- og designfilosofier blitt anerkjent over hele verden. Disse tradisjonene gjenspeiles i Picos solide konstruksjon og løfter hele opplevelsen av espresso i hjemmet.

Tekniske spesifikasjoner

Knivtype
Konisk

Hopper kapasitet (kg)
0,3

Justering
Trinn

Diameter knivsett
39 mm

Hastighet (rpm)
700 - 800

Programmerbar dose
2 doser & manuell kverning

Høyde (cm)
39

Bredde (cm)
15.4

Dybde (cm)
28.5

Vekt (kg)
7.8

Volt
110V En fas
220V En fas

Watt
300 - 350

 
Pico