Spring til hovedindhold

Kaffemøder

Painting of a man steaming milk on a one group espresso machine. Next to him an espresso grinder and a knock box, and two women talking and drinking espresso. ?>

Kaffemøder er en serie af episoder, der kredser om kaffe,
præsenteret af La Marzocco Home i samarbejde med Accademia del caffè espresso
og udgivet på vores YouTube kanal en gang om måneden.

 

Se alle

 

 


Kaffemøder episode 5
af La Marzocco Home

I løbet af 5. episode vil du opdage mere om historien bag Gs3, og hvad der er inde i den. Ved du også, hvem der i virkeligheden opfandt flat white’en? Vores marketingchefer fra New Zealand og Australien vil, blandt andet, diskutere dette. Hvis du vil lære alle tips og tricks til pressure profiling på en GS3 mp, så bliv ved med at følge med.

Kaffemøder episode 4
af La Marzocco Home

I løbet af 4. episode kan du lære, hvordan man laver en kaffelikør af brugt kaffegrums sammen med Sam fra Discarded Spirits i London. Lad os vise dig, hvordan syphon kaffebryggeren virker med Nora og lyt til et interview om kaffe, cykling og fællesskab med Off The Streets, der støtter ungdommen og den urbane cykelscene i London. Til sidst, men ikke mindst, tag med Dan når han anmelder Michelin-kokken og hjemmebaristaen Alan Murchisons seneste opskriftsbog.

Kaffemøder episode 3
af La Marzocco Home

I løbet af 3. episode vil vi vise dig lidt af La Marzocco området, der har dybe rødder i håndværk; lær om forskellige brew ratios med Leah fra USA og test dine latte art færdigheder med Nora; Er du ivrig efter at finde ud af, hvad der er inde i en Linea Mini? Denne gang skal vi vise dig det.

Kaffemøder episode 2
af La Marzocco Home

I løbet af 2. episode vil vi guide dig gennem historien om den første espressomaskine nogensinde lavet af Officine Fratelli Bambi; opdag mere om, hvordan man laver smuk latteart med Nora, og lær historien bag en af de mest populære italienske cocktails (og hvordan man laver den selvfølgelig). Bliv ekspert i at genkende, hvad der er det korrekte vand til din espressomaskine, og lyt til et interessant interview om de tidlige dage af PID, temperaturstabilitet og hvordan espressoen har udviklet sig gennem årene med en mand, hvis navn er en forkortelse for temperaturmåling

Kaffemøder episode 1
af La Marzocco Home

I løbet af 1. episode vil vi guide dig gennem historien om, hvordan Linea Mini blev født og designet, opdag noget af teknologien bag den; lad os derefter underholde dig ved at vise dig, hvordan du skaber grundlæggende Latte Art, så du kan imponere dine venner og kære. Bliv kreativ i køkkenet og lær en cocktailopskrift lavet til dig af en mestermixolog; Som vi fik dig til at varme op i første del, så gør dig nu klar til at lære alle hemmelighederne bag forskellige forarbejdningsmetoder at kende, lige før du opdager nogle sjove fakta om kaffeplanterne i Accademias drivhus. Sidst, men ikke mindst, vil vi afslutte med vores litterære hjørne, der udgiver bogtips til bogelskere.

Painting of a man steaming milk on a one group espresso machine. Next to him an espresso grinder and a knock box, as well as a woman drinking espresso.