Gå till huvudinnehållet

Kaffemöten

Painting of a man steaming milk on a one group espresso machine. Next to him an espresso grinder and a knock box, and two women talking and drinking espresso. ?>

Coffee Encounters är en serie avsnitt som kretsar kring kaffe,
presenterat av, La Marzocco Home i samarbete med Accademia del caffè espresso
och publiceras på La Marzoccos egna YouTube kanal en gång i månaden.

 

Se säsong 1    Se säsong 2

 

 


Kaffemöten Ep.5
av La Marzocco Home

Under det femte avsnittet kommer du att upptäcka mer om Gs3:s historia och vad som finns i den. Vet du också vem som verkligen uppfann den platta vita? Våra marknadschefer från Nya Zeeland och Australien kommer att diskutera det och mycket mer. Om du vill lära dig alla tips och tricks för tryckprofilering på en GS3 mp, fortsätt att titta.

Kaffemöten Ep.4
av La Marzocco Home

Lär dig under det fjärde avsnittet hur man gör en kaffelikör av använt kaffesump tillsammans med Sam från Discarded Spirits i London. Låt oss visa dig hur sifonkaffebryggaren fungerar med Nora och lyssna på en intervju om kaffe, cykling och gemenskap med Off The Streets som stödjer ungdomen och den urbana cykelscenen i London. Och till sist, gå med Dan när han recenserar Michelin-kock och hemmabarista, Alan Murchisons senaste receptbok.

Kaffemöten Ep.3
av La Marzocco Home

Låt oss under det tredje avsnittet visa dig lite av La Marzoccos territorium som har djupa rötter i hantverk; lär dig om olika bryggförhållanden med Leah från USA och sätt dina latte art-kunskaper på prov med Nora; Är du sugen på att ta reda på vad som finns i en Linea Mini? Den här gången ska vi visa dig.

Kaffemöten Ep.2
av La Marzocco Home

Låt oss under det andra avsnittet guida dig genom historien om den första espressomaskin som någonsin tillverkats av Officine Fratelli Bambi; upptäck mer om hur man gör vacker latteart med Nora och lär dig historien bakom en av de mest populära italienska cocktails (och självklart hur man gör den). Bli en expert på att känna igen vad som är rätt vatten för din espressomaskin och lyssna på en intressant intervju om PID:s tidiga dagar, temperaturstabilitet och hur espresson har utvecklats genom åren med en man vars namn är en förkortning för temperaturmätning.

Kaffemöten Ep.1
av La Marzocco Home

Låt oss under det första avsnittet guida dig genom historien om hur Linea Mini föddes och designades, upptäck en del av tekniken bakom den; låt oss underhålla dig genom att visa dig hur du skapar en grundläggande Latte Art så att du kan imponera på dina vänner. Var kreativ i köket och lär dig ett cocktailrecept som gjorts åt dig av en mästare i mixologen; När vi fick dig att värma upp i den första delen, gör dig nu redo att lära känna alla hemligheterna bakom olika bearbetningsmetoder precis innan du upptäcker lite roliga fakta om kaffeplantorna i Accademias växthus. Sist men inte minst avslutar vi med att vår litterära hörna släpper boktips för bokälskare.

Painting of a man steaming milk on a one group espresso machine. Next to him an espresso grinder and a knock box, as well as a woman drinking espresso.