Gå till huvudinnehållet

Pico

Precisionsmalning hemma.

En espressokvarn för hemmet byggd på över 90 år av espressotradition.

Pico blandar enkelhet, tillförlitlighet och unik espressoshotkvalité i varje malning. Designad med ett detaljfokus, är Pico utrustad med en tyst borstlös induktionsmotor, precisa doseringsval, programmerbarhet och unika funktioner som tillexempel den justerbara magnetiska portafilterhållaren och automatisk stängning av hoppern. Kompakt och användarvänlig, Pico passar perfekt in i alla morgonrutiner – en ny följeslagare för hemmabaristan.

Höjdpunkter

Tyst precisionsmalning

Picos högkvalitativa borstlösa induktionsmotor kombinerat med innovativ ljuddämpande design gör morgonrutinen tyst samtidigt som den levererar enastående malningskonsistens.

Programmerbar portafilteraktivering

Designad för enkel användning, Picos programmerbara doseringsval med tre knappar gör doseringen enkel. Tillsammans med en justerbar magnetisk portafilterhållare, har det aldrig varit enklare att vila portafiltret säkert under malningen.

Enkel justering av malningsgraden

Det är enkelt att anpassa malningen med hjälp av Picos steglösa justeringshjul. En användarvänlig design, komplett med en distinkt "steg-för-steg" känsla, gör att du kan ändra malningsgraden snabbt och smidigt.

Snabb och exakt

Pico maler en perfekt dos espresso på 18 g på under 10 sekunder, allt tack vare precisionen i malskivorna. Precis och konsekvent shot efter shot.

Designad av La Marzocco

Trogen La Marzoccos hantverk, speglar Picos solida konstruktion det välkända formspråket i över 90 år av ikoniska espressomaskiner. Pico är den perfekta kvarnen för att lyfta espressoupplevelsen hemma.

Tekniska specifikationer

Malskivor Typ
Koniska

Hopper kapacitet (kg/lbs)
0,3 / 0,66

Justering av malningsgrad
Steg för steg

Malskivor Diameter
39 mm

Malningshastighet (rpm)
700 - 800

Programmerbar dos
2 doser & manuell malning

Höjd (cm/in)
39 / 15,35

Bredd (cm/in)
15.4 / 6,06

Djup (cm/in)
28.5 / 11,22

Vikt (kg/lbs)
7.8 / 17.2

Volt
220V Singla Fas

Watt
300 - 350

 
Pico